Jaa tämä artikkeli

Mitä on EMRD?

EMDR on tutkitusti tehokas, alun perin USA:ssa, myöhemmin kansainvälisestikin kehitetty menetelmä, jota käytetään fyysisten ja psyykkisten oireiden ja häiriöiden hiljentämiseksi. Lyhenne EMDR tulee englanninkielisistä sanoista eye movement desensitization and reprocessing, joka tarkoittaa silmänliikkeiden aktivointia ja uudelleen prosessointia eli silmänliiketerapiaa. EMDR-menetelmä antaa mahdollisuuden työstää nykyisyyttä häiritseviä kokemuksia ja suuntautua uudenlaisiin tavoitteisiin. Muutokset tapahtuvat mielikuvissa, kehossa, tunteissa ja uskomuksissa.

Roger Solomon

EMDR-menetelmän kouluttaja, yhdysvaltalainen tohtori/psykologi Roger Solomon on erikoistunut trauman ja kivun alueisiin. Hän toimii ohjelmajohtajana ja luennoitsijana EMDR-instituutissa ja kouluttaa EMDR-terapiaa kansainvälisesti, myös täällä Suomessa. Koulutuksesta valmistuu protokollan läpäisseitä EMDR-sertifioituja terapeutteja. Solomon toimii mm. Yhdysvaltain senaatin konsulttina, ja hän on antanut neuvontaa eri lainvalvontaviranomaisille ja valtion virastoille kuten FBI, salainen palvelu, NASA, lakitoimistot ja Yhdysvaltojen armeija.

Haluatko mielen mestariksi – varaa aika

Aloita matka Mielen Mestariksi ja syrjäytä menestyksen esteet tieltäsi. Varaa ilmainen vartin kartoitus ja aloita matka mielen mestariksi!

Sinua auttaa ammattitaitoinen valmentaja.

Syrjätyä menestyksen esteet

© 2022 mestarinmieli.fi. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.